Регистрация | Вход

manhaim | Гласувани


Огромната машина се движи по релси и излива бетонен разтвор
Принтерът може да построи само скелето на сградата, а врати, прозорци и инсталации ще се монтират от жива сила
Принтерът може да построи само скелето на сградата, а врати, прозорци и инсталации ще се монтират от жива сила
Гигантски 3D принтер може да отпечата всички блокове за изглаждане на къща само за едно денонощие. Машината е създадена от професор Бехрок Кхошневич от Университета на Южна Калифорния.
Принтерът е оборудван със спШок и ужас в българския политически и бизнес елит. Назрява грандиозен секс скандал, който може да срине кариери и да съсипе дългогодишни бракове.
Става дума за имена на депутати и бизнесмени, които се мъдрят в тефтерите на главния букър на модната агенция "MY agency" на Ралица Тодорова. Това разказали пред "Стандарт" родни магистрати.
Депутати и бизнесмени плащали по специална тарифа от по 1000 лв. за първокласна мома от каталога на Антон Петров-Хамстера. Търговецът гарантирал пълна дискрет"Интерхотел България" в Бургас ще смени притежателя си. Все още действащ собственик е Митко Събев, но в най-скоро време 71-метровата сграда ще премине в ръцете на КТБ. Според източник, пожелал анонимност, сделката е пред финализиране и е само въпрос на дни тя да се осъществи официално, твърди burgasnews.com.
В годините на доброто бизнес сътрудничество Митко Събев и Денис Ершов, които водят битка за контрол върху холдинга, купиха "Интерхотел България", построиха суперлуксозния балнеохотел ”Пом


Avatar Уникален музей Bankyo за анимационни фигури

Публикувано от margi85  npegu 1497 дни (Статия)


Музея Bankyo за анимационни фигури в Таки е единствен в света и има над 8000 експоната. Той бе открит миналия месец в сградата на изоставена фабрика, собственост на Bankyo Pharmaceutical Co. в Таки, префектура Мие. Президента на компанията Нобуо Мацуура от 1992 започва да събира такива фигури и създава частната си колекция с повече от 20 000 фигури. Именно тя е в основата на новия музей.
Компанията Bankyo Pharmaceutical Co., е създадена през 1960 г.,в Кобе и произвежда лекарства и козметика. СMагазин за продажба на ръчно изработени шоколадови бонбони и сладкиши, на брега на Женевското езеро в Морж е известен със своите Одри шоколади.
Aктрисата Одри Хепбърн е живялa в Толошна, близо до Морж, и често посещавала магазина за шоколад на Ричард Майер. След като починала през 1993 г. той е дал името "Одри" на любимия и шоколад.
Върху всеки шоколадов бонбон със златни букви е изписано името "Одри". Те са толкова красиви, че почти не искаш да ги сложиш в устата си. Натрошените бадеми, допъСтикер 2425 се състои от една голяма декоративна пеперуда и 19 малки пеперуди. Много е подходящ за спалня, но може да бъде поставен и във всяко друго помещение.

Изберете цвят, размер и положение на желания от Вас стикер от предложените по-долу."Изумен съм от казаното от Сергей Станишев. Изненадата ми идва от това, че досега смятах, че някой в тази държава чете Конституцията, но тя очевидно не се чете."

Това коментира пред OFFNews математикът проф. Михаил Константинов за изказването на Сергей Станишев и искането му за избори до края на юли.

"Нивото им на грамотност е това, което ме изненада, при българските политици. Вариантът да има избори през юли е напълно невъзможен. Не искам да коментирам опорните точки нВеднага след вота на недоверие, който трябва да бъде преодолян, смятам, че е най-коректно и отговорно министрите трябва да подадат оставки.

Изборите трябва да са незабавни - до края на юли е възможен и реалистичен вариант.

Според законовите изисквания предсрочните парламентарни избори могат да се свикат най-рано два месеца, след като парламентът се разпусне. В тази връзка в речта си Станишев коментира, че има законодателни промени, които да решат въпроса и изборите да са още в края на юли


banner

banner