Регистрация | Вход

manhaim | Публикувани


Огромната машина се движи по релси и излива бетонен разтвор
Принтерът може да построи само скелето на сградата, а врати, прозорци и инсталации ще се монтират от жива сила
Принтерът може да построи само скелето на сградата, а врати, прозорци и инсталации ще се монтират от жива сила
Гигантски 3D принтер може да отпечата всички блокове за изглаждане на къща само за едно денонощие. Машината е създадена от професор Бехрок Кхошневич от Университета на Южна Калифорния.
Принтерът е оборудван със спШок и ужас в българския политически и бизнес елит. Назрява грандиозен секс скандал, който може да срине кариери и да съсипе дългогодишни бракове.
Става дума за имена на депутати и бизнесмени, които се мъдрят в тефтерите на главния букър на модната агенция "MY agency" на Ралица Тодорова. Това разказали пред "Стандарт" родни магистрати.
Депутати и бизнесмени плащали по специална тарифа от по 1000 лв. за първокласна мома от каталога на Антон Петров-Хамстера. Търговецът гарантирал пълна дискрет"Интерхотел България" в Бургас ще смени притежателя си. Все още действащ собственик е Митко Събев, но в най-скоро време 71-метровата сграда ще премине в ръцете на КТБ. Според източник, пожелал анонимност, сделката е пред финализиране и е само въпрос на дни тя да се осъществи официално, твърди burgasnews.com.
В годините на доброто бизнес сътрудничество Митко Събев и Денис Ершов, които водят битка за контрол върху холдинга, купиха "Интерхотел България", построиха суперлуксозния балнеохотел ”ПомMusic video by Pitbull feat. Jennifer Lopez & Claudia Leitte performing We Are One (Ole Ola) - The Official 2014 FIFA World Cup Song (C) 2014 RCA Records, a division of Sony Music EntertainmentКорпоративна търговска банка на Цветан Василев продава дяловете си от Vivacom, твърди Club Z.
Продават се всички дялове на дружеството, които се държат от регистрираната в Люксембург "Вива телеком България", се казва в статията.
Според източниците на Клуб Z досегашните собственици се опитват да реализират бърза сделка, която да приключи в рамките на два месеца.
БТК бе купена преди година и половина от Корпоративна търговска банка и руската ВТБ.От газопровод като „Южен поток" него ще се възползват много европейски страни, не може да е само български или българо-руски проект, той е европейски.

Това каза в студиото на TV7 икономиста Владимир Каролев. Според него този проект е добре да се случи, ако не се дават от наша страна държавни гаранции, но в крайна сметка всичко зависи от директните преговори между Русия и САЩ. Каролев смята, че не трябва да се изоставят и вариантите за добив на шистов газ, защото всяка възможност за диверсифиБългария нанася удар по Русия заради спирането на проекта „Южен поток“, пише авторитетното британско издание Financial Times.
Българският премиер замрази работата по тръбата, която щеше да осигури заобиколен път на руския газ до Европа. С проекта „Южен поток“ преносът на газ щеше да заобиколи Украйна, посочва изданието. Тръбата щеше да повиши натиска, който Русия оказва върху Киев, защото би позволила Москва да прекъсне доставките само за Украйна, без да жертва пазара си в цяла Европа, изтъкваКрайно възмутен клиент на "Фантастико" разказва за случка, която се е развила в един от магазините на хранителната верига - този на бул. „Симеоновско шосе” № 87 в столицата.
От разказа на мъжа, който запазва самоличността си анонимна, става ясно, че той е бил редовен клиент на веригата. Но че занапред ще преосмисли дали да пазарува от нея.
"Не за първи път закупих пикантна салата на „Денито” от тяхната витрина. Днес когато я отворих се оказа, че е вкиснала и мирише неприятно. Реших да отида в


banner

banner