Регистрация | Вход

DiGi | Публикувани

Статия от семеен консултант Мая Манева - Изневярата преди и сега. Какви са разликите в изневерите на мъжете и жените преди години и сега. Как изневярата се отразява на семейството и на индивида.


Нов статистически подход и инструмент за A/B тестовете - AGILE A/B Testing. По-бързи тестове, ранно спиране на теста, гъвкав анализ на данните. Революция в онлайн експериментите от фирмата УебФокус.


80% по-бързи онлайн експерименти с новия метод за тестване, който позволява гъвкавост и по-ранно спиране с по-голяма сигурност в резултата. Предимствата и използване на Agile метода в блога на Geo.


Уроинфекции и лечение. Статии от лекари специалисти на тема цистит, инфекции на уринарните пътища, причини и последствия от заболяването, митове за цистита. Следете за нови публикации в Кредоуеб.


Диабет и хипертония са някои от причините за поява на камъни в бъбреците. Прочетете какви начини има за лечение - липтотрипер, лазерни и безкръвни методи за лечение, криоаблация. Какви са причините и симптомите и как да се справим, статии в Кредоуеб.Кредоуеб съдържа информация за диабета и неговите симптоми, видове диабет, лечение, лечебни заведения, новини и статии относно заболяването. Можете да прочетете статии от специалисти относно диабетно стъпало, диабетна невропатия и други.


Какво са умората и стресът, кога и как се проявяват и как да се излекуваме. Кредоуеб предлага статии по темата, написани от специалисти в областта, както и лекарствени продукти. Какво влияние оказват храненето, сезоните, психиката, сънят.Статии в Кредоуеб във връзка с лечение на артрит, ревматологични заболявания, спортни травми, псориатичен артрит, ревматоиден артрит и артроскопска операция. Налични продукти за лечение или облекчаване на симптомите на артрита.


banner

banner