Регистрация | Вход


Децата от формация „Звездица” при гимназията с преподаване на чужди езици, ще изнесат поздравителен концерт по случай 1 юни. Събитието ще се проведе от 16:00 до 18:00 часа пред клуб „Канапе” в центъра на Плевен. Концертът е осъществен благодарение на народния представител Ивелин Николов и общинското ръководство на ГЕРБ в града, които оказаха съдействие и подкрепа за реализирането му.
Веднага след това, от 18:00 часа пред Спортно – информационният център, Младежи ГЕРБ Плевен организира конкурс за рисунка на тема «Моята мечта». За целта младите активисти на партията канят своите малки приятели и техните родители да отбележат заедно международния ден на детето. Организаторите са осигурили необходимите материали за рисунка. За всички участници ще има подаръци. Най-хубавите рисунки ще бъдат включени в коледната благотворителна изложба, която ПП  ГЕРБ Плевен организира по традиция.
Детски празник организира и УМБАЛ „Д-р Георги Странски” Плевен за децата на работещите в болницата. Той ще се проведе от 17 часа на спортната площадка в Медицинския университет. Очаква се да се включат над 150 деца на различна възраст. Те, съобразно желанията им, ще рисуват на асфалт, ще се надпреварват с велосипеди, ще пеят и танцуват, ще теглят въже, ще играят футбол. При лошо време – децата ще могат да се изявят в спортната зала на Медицинското ни висше училище. За всички деца са предвидени награди. Водещ на празничната програма ще бъде актрисата от Драматичен театър „Иван Радоев” Плевен Ива Николова.
500 сладоледа са осигурени за децата в Червен бряг от депутата Пламен Тачев. Той и ПП ГЕРБ в Червен бряг ще дарят днес лакомството на малчуганите в Общинския център на града.
 Прикрепен(и) файл(ове)

zvezditsa.JPG

Кой е гласувал за тази новина


banner


banner