Регистрация | Вход

Всички » Интериор

Подреждане Новини
Потребител:

Парола:

Запомни ме:

Декоративните графични пана на Сайн Дизайн са ново, съвременно допълнение към интериора. Създадени в унисон със съвременните материали в строителството и обзавеждането, паната на Сайн Дизайн внасят ново усещане в интериора, бил той в дома, офиса, магазина, ателието.Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с абстрактен мотив, рисувано изображение на разбиваща се вълна при залез слънце.
Модел HD-341.


Avatar Легла от мебели Идеа

Публикувано от eurosim  npegu 274 дни (http://mebidea.com)

Мебели Идеа предлага огромно разнообразие от меки и удобни тапицирани легла, които да внесат лукс и комфорт във всяка спалня. Цялостно обзавеждане, мебели и аксесоари за вашия дом. Мебели ИДЕА дават готови дизайнерски решения за всяка ваша стая.


Няма човек, който да не копнее за свое кътче, което да нарича дом. То е такова, каквото си го представяме и със сигурност за всеки от нас е различно. Може би е невъзможно да въплътим мечтите си в реалност, особено когато те непрекъснато се изменят и преливат във фантастични форми, но все пак има начин да заживеем в една по-ведра, по-приятна и по-уютна среда, стига да го поискаме.Интериорните врати с марка Titan Doors са добре познати на пазара у нас. Фирмата се занимава както с производство, така и с продажба и последващ монтаж.


Avatar мрежа с панти - Kamax.bg

Публикувано от bobbykolev  npegu 311 дни (http://www.kamax.bg)


Фиксираните мрежи против насекоми с панти са изработени от алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло. Закрепват се към дограмата посредством панти и заключалка. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бял, кафяв и златен дъб, орех, махагон, венге, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.Интериорният дизайн проектира най-добрият функционален сценарий на Вашето пространство, в уникална, красива обвивка, скроена според Вашата естетика. Чрез влагането на добри, обмислени и устойчиви решения, дизайна помага на хората да живеят по-добре всеки ден. Добрите идеи са тези, които оживяват. За да гарантира перфектен резултат в изпълнението, ONA design си партнира с най-добрите компании на пазара.Titan Doors е фирма, занимаваща се с производство, продажба и монтаж на различни видове екстериорни и интериорни врати.


banner

banner