Регистрация | Вход

Всички » Интериор

Подреждане Новини
Потребител:

Парола:

Запомни ме:

Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с абстрактен мотив, рисувано изображение на разбиваща се вълна при залез слънце.
Модел HD-341.


Avatar Легла от мебели Идеа

Публикувано от eurosim  npegu 332 дни (http://mebidea.com)

Мебели Идеа предлага огромно разнообразие от меки и удобни тапицирани легла, които да внесат лукс и комфорт във всяка спалня. Цялостно обзавеждане, мебели и аксесоари за вашия дом. Мебели ИДЕА дават готови дизайнерски решения за всяка ваша стая.Интериорният дизайн проектира най-добрият функционален сценарий на Вашето пространство, в уникална, красива обвивка, скроена според Вашата естетика. Чрез влагането на добри, обмислени и устойчиви решения, дизайна помага на хората да живеят по-добре всеки ден. Добрите идеи са тези, които оживяват. За да гарантира перфектен резултат в изпълнението, ONA design си партнира с най-добрите компании на пазара.Titan Doors е фирма, занимаваща се с производство, продажба и монтаж на различни видове екстериорни и интериорни врати.Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с анималистичен мотив - идеалистично изображение на слон - модел HD-038.Ръчно изработена композиция - сувенир Летяща чаша, от която се изливат бижута. Този сувенир ще донесе щастие, късмет и изобилие на хората около него.Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части със релаксиращ СПА мотив - бяла орхидея, Дзен камъни и свещ.
Модел HD-451.


Ако искате да моделирате вашето жилище по уникален начин, значи сте попаднали на правилното място. Нашите експерти за ...


banner

banner