Регистрация | Вход

Всички » Технологии

Подреждане Новини
Потребител:

Парола:

Запомни ме:

Avatar IP камера

Публикувано от rendezvous  npegu 23 дни (https://spy.bg)

С помощта на тази шпионка ще имате видеовръзка със всеки, позвънил на Вашата врата. Камерата се свързва с Интернет през рутера Ви и от безплатното мобилно приложение Eye4 можете да виждате и чувате посетителите си, независимо къде се намирате. Ще можете да осъществите и двупосочна аудио връзка и да разговаряте с гостите си.
С детектора за движение устройството може да се превърне и в алармена система, която ще Ви информира за всеки приближил се до вратата, дори и да не е позвънил.
Шпионката и


Видеорегистратора е подходящ за заснемане на Вашите пътувания. Той има слот за microSD карта, в който да поставите карта памет до 128 GB и да съхраните аудио-видео запис от шофирането си, като имате опция за презапис на видеото като се напълни картата памет.

Разполагате още с:
- Детектор за движение
- Oлпция за поставяне на GPS модул (не е включен в комплекта)
- WDR
- G-sensor


Този тракер е специално проектиран и разработен за проследяване на автомобили за дълъг период от време. При спиране на колата той има режим за съхранение на батерията, който изключва напълно устройството, като соларния панел зарежда полимерната акумулаторна батерия. Така времето за проследяване се увеличава неимоверно.
Тракера е изработен от здрав материал, херметически затворен е и има изключително силни магнити, с които да бъде закрепен за автомобила.
Можете да избирате между три режима за


С мобилното приложение за Android или iPhone ще можете да следите по всяко време маршрута на автомобила.
Тракера няма батерия и се включва директно към захранването на автомобила. Той работи в широки граници на захранващото напрежение - от 9 до 80V, което го прави подходящ за всякакви превозни средства.
За да наблюдавате в реално време на компютър или мобилен телефон трябва да имате активиран мобилен Интернет на картата в тракера и да изпратите настройките за GPRS в зависимост от мобилния опеВсеки, който се занимава с онлайн бизнес, вече си е задавал въпроса дали има необходимост от SEO? Вероятно и сам е стигнал до правилните изводи, но ако се е консултирал със специалисти, той е имал възможност да чуе и допълнителни детайли около изпълнението на този процес. Това наистина е процес, който отнема време и постоянни, целенасочени усилия.
Цялата публикация тук: http://www.bgreklama.bg/seo-uslugi-klienti/


Avatar Zmierzam Wiedzy O Okratowaniach

Публикувано от normandj41  npegu 23 дни (http://kratomforum.nl)

Ze znajⲟmeϳ kartki mogę zarekomendować obramowania PCV standardu farmerskiego spośród nizinnymi sztabami (z 1 do 4 belek na przęśle).
Odgrodzenia bіeżące darowane są jeno w spalonej barwie.


Let սs attempt to comprehend the above taⅼked aƄout idea with the assist of an exampⅼe.
There are thousands of methods to wаցer: residе in-operating bets, reduced juice lines, prop bets, etc. Familiarize your self with their star gamers and their damagе ⅼists.


Avatar teleSUR | Startled

Публикувано от mireyaacos  npegu 20 дни (http://startled.inf.unibz.it)

Se trata de uno de los pocos mamíferos venenosos del planeta y es una especie que prácticamente no presenta cambios adaptativos desde hace setenta y seis millones de años.


banner

banner