Регистрация | Вход

Всички » Интериор

Подреждане Новини
Потребител:

Парола:

Запомни ме:

Стикер 2425 се състои от една голяма декоративна пеперуда и 19 малки пеперуди. Много е подходящ за спалня, но може да бъде поставен и във всяко друго помещение.

Изберете цвят, размер и положение на желания от Вас стикер от предложените по-долу.Направете си сами възхитителна лампа с помощта на светодиодни пури.Комбинираща 2 в 1, тази симпатична мебел от каталога на Big Choice съчетава легло и игрална пързалка.Декоративните графични пана на Сайн Дизайн са ново, съвременно допълнение към интериора. Създадени в унисон със съвременните материали в строителството и обзавеждането, паната на Сайн Дизайн внасят ново усещане в интериора, бил той в дома, офиса, магазина, ателието.Стикерът "Гангнам стайл" може да внесе много настроение в дома, офиса или магазина.

Предизвикващият усмивка корейски изпълнител вече завладя света в YouTube.

Поставен на стената, не би могъл да бъде отминат равнодушно :-)Разхлаждащи снимки на уникален светещ фонтан в Полша.Душ кабини, душ паравани, водоустойчиви мебели, смесители, санитарен фаянс, огледа, плочки, гранитогрес. НЕО Дизайн - цялостно обзавеждане за баня!Изберете цвят, размер и положение на желания от Вас стикер от предложените по-долу.

Вашите предпочитания ще бъдат изпратени, когато натиснете бутона за потвърждаване на поръчката.

Може и само да отправите запитване за цвят и размер извън посочените тук или дори да споделите Вашето мнение.


banner

banner