Регистрация | Вход

Автомобили

Подреждане в групата
Потребител:

Парола:

Запомни ме:
group_avatar
Автомобили
Създадена от: rereme на Feb, 6 2011
Новини от автомобилния бизнес, премиери, тестове
Членове : 9


Публикувана


Изключителното управление, отлично сцепление, атрактивен външен вид и богат избор от иновативни технологии и допълнително оборудване са в основата на огромния пазарен успех на BMW X5 и BMW X6. Само за три години от въвеждането му на пазара, от първото в света Sport Activity Coupe BMW X6, са продадени над 110 000 броя, като от тях 46 404 са доставени само през 2010 г. Световните продажби на BMW X5 за същия период са 102 178 броя.Концептуалният автомобил Citroen Lacoste, чиято световна премиера се провежда днес в Париж, ще влезе в серийно производство следващите три години. В официалната информация се казва, че производствената версия на модела ще наследи от прототипа много елементи в дизайнерското решение, но ще представлява сам по себе си традиционен закрит автомобил, а не бъги.

Новиият модел ще стъпи върху по-късата и по-широка платформа на Mitsubishi, която френският концерн PSA Peugeot Citroen използва в електрическите автомобили Citroen C-Zero и Peugeot iOn.
Citroen Lacoste ще се произвежда в един от заводитNissan показа пред широката аудитория концепцията на електромобила New Mobility Concept (NMC), иначе казано – клонинг на по-известния модел Renault Twizy. Пресслужбата на японския концерн съобщава, че двуместният микрокар представлява визията за бъдещето развитие на града, където много хора ще имат желание да пътуват сами, а не в големи компании, и няма да имат нужда от дълги пътувания. Електромоторът на NMC с мощност 20 конски сили развива до 75 км/ч и преодолява до 100 км между две зареждания.РЕГЛАМЕНТ ЗА НАЕМАНЕ НА АВТОМОБИЛ

Изисквания
Наемателят и договорените допълнителни шофьори трябва да бъдат на възраст минимум 21 години и да притежават свидетелство за управление на съответния тип МПС най-малко от една година.

Период на наема
Минималният период на наем е 24 часа. При връщане на автомобила клиентът има право на закъснение без доплащане до два часа, след което се начислява цял наемен ден. Уикенд-тарифата важи от петък 16:00 часа до понеделник 10:00 часа.

Начин на наемане
Автомобилите се наемат от офисите на фирмата. При подписване на договора се прави оглед на автоПаркиране по български - мили родни картинкиРюселсхайм. За Opel 2011-а е годината на Ampera. Интересът към подходящите за всекидневна употреба електромобили е вече много висок и по тази причина блогът Opel Ampera стартира няколко месеца преди пазарната премиера на автомобила. Инженери, дизайнери и маркетолози описват концепцията, технологията и екологичността на този революционен електрически автомобил. “Установихме, че такъв иновативен автомобил изисква доста обяснения. Ето защо моите колеги и аз считаме, че този блог е много важен,” написа Рита Форст, член на борда на директорите на Opel, при първото си влизане в блога. Блогът ще бъдЯнуари 2011 г. стана първият пълен месец в САЩ по продажби на електромобили и в битката за клиенти уверено побеждава Chevrolet Volt. Green Car Reports информира като се позовава на данни от производителите, че през първия месец на годината американците са купили 321 броя Volt и 87 екземпляра Nissan Leaf. Продажбите на двата модела започнаха почти едновременно в средата на декември 2010 г. и общият резултат към момента е 647:106 в полза на Volt. Трябва в този списък да бъде добавен и Smart ForTwo Electric Drive, но извън „общите сметки” понеже миниатюрният електрокар е представен на пазара вВ интернет изтече първата официална снимка на обновения Volkswagen Tiguan от моделната 2012 година. Погрешка фотографията е сложена в сайта на немския автомобилен производител с предварително определен час за пускане в ефира, но въпреки това се е появила из всички мрежи.


banner

banner